در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام مقرری بیمه بیکاری بهمن ماه رو پس کی میریزن امثال منی که بیکار هستن دم عیدی چشمشون به همین یه ذره حقوق بیمه بیکاری که میریزن,قبلا ۱۳هر ماه میریختن ولی الان ۱۷اسفندماه وهیچ خبری نیست من موندمو جیب خالی...
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
در صورت عدم واریز مقرری بیمه بیکاری با در دست داشتن مدارک مربوطه به اداره کار محل حضور و غیاب و سپس به شعبه مربوطه تامین اجتماعی مراجعه فرمایید.