در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

آیا شامل بیمارستان ها و مراکز درمانی خصوصی هم می شود؟
بیمارستانها و مراکز درمانی هنگام پذیرش مصدوم حق دریافت هیچگونه وجهی از مصدوم، همراهان و مقصر حادثه را ندارند.

⬅️وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مکلف است نسبت به درمان فوری و بدون قید و شرط مصدومان حوادث رانندگی در مراکز بهداشتی و درمانی اقدام کند. به منظور تامین منابع برای ارائه خدمات فوق، ۱۰ درصد حق بیمه شخص ثالث، سرنشین و مازاد توسط شرکتهای بیمه تجاری وصول و به حساب در آمدهای اختصاصی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واریز می گردد.
 هزینه های درمان کلیه مصدومان ترافیکی، جاده ای و رانندگی از محل وجوه واریز شده به این حساب و سایر منابع موجود پرداخت خواهد شد.
@bimehmarkazii

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله بیمارستان های خصوصی نیز وظیفه دارند تا زمانی که حال مسدوم تثیبت شود بدون گرفتن هیچ وجهی از همراهان یا مقصر حادثه ، به مداوای مسدوم بپردازند و بعد از تثبیت حال مسدوم درصورتی که خواستار ادامه درمان در همان مرکز درمانی باشد مابقی طبق تعرفه حساب خواهد شد