در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
با سلام
من ویکی از دوستانم در تصادف رانندگی دچار جراحت بدنی شدیم راننده ای که باعث این حادثه شد خیابان را به صورت خلاف مسیر رانندگی میکرد و ادعا میکرد که شما به عمد به من زدید و ادعای او سبب شد که قاضی پرونده دستور داد هیات سه نفره تصادفات تشخیص و نظر بده تشخیص هیات سه نفره چنین بود که تصادف به صورت عمدی نیست و راننده ای که به صورت خلاف مسیر رانندگی کرده مقصر است ولی در آخر ذکر کرده که جراحت وارد شده به آقای فلانی معمولا در این نوع حادثه ها بوجود نمی آید و با اصول کارشناسی تصادفات مغایر است.

من دوباره میخواستم به نظر کارشناس تصادف اعتراض بدم ولی قاضی پرونده گفت که اون نظرشو داده و تصمیم نهایی رو من میگیرم. و در آخر قاضی دستور به پرداخت دیه توسط بیمه کرده. حالا من میخوام بدونم بیمه میتونه بنا به گفته کارشناس راهنمایی رانندگی دیه را پرداخت نکنه؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خیر بیمه موظف به جبران خسارات در چهارچوب رای صادره می باشد و در صورتی که اعتراضی داشته باشد باید اعتراض خود را در مهلت مقرر اعلام. کند و باز هم زمانی که قاضی تشخیص به بی حقی شما دهد می تواند خسارات رو پرداخت ننماید