در دیه و بیمه خودرو توسط
آدرس شعب کشیک شرکت ها بیمه در ایام عید نوروز 96 کجاست
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

 شعب کشیک شرکت بیمه آسیا

روابط عمومی بیمه آسیا در اطلاعیه ای با تبریک فرا رسیدن سال نو و تاکید بر ارائه خدمات بیمه‌ای شایسته به هموطنان گرامی اعلام کرد: اداره‌های صدور و خسارت اتومبیل مرکز (خیابان طالقانی،نرسیده به تقاطع قرنی)،شعبه انقلاب(خیابان آزادی ،بعد از میدان انقلاب)،شعبه خاقانی(خیابان دماوند)،شعبه چیتگر(چیتگر،میدان جهاد) برای صدور بیمه نامه اتومبیل ، اداره خسارت شمال تهران (پارک سوار بیهقی) برای پرداخت خسارت اتومبیل و اداره صدور وخسارت بیمه‌های درمان تهران (خیابان طالقانی ، تقاطع قرنی) برای صدور بیمه‌نامه مسافرین عازم به خارج از کشور و صدور معرفی نامه بیمارستانی برای بیماران متقاضی بستری شدن در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه آسیا، روزهای29اسفند ماه سال جاری و دوم،سوم و جهارم فروردین ماه سال جدید از ساعت 8تا13فعال هستند.

این اطلاعیه با اشاره به ارائه خدمات بیمه‌ای به منظور تسهیل در امور مسافران نوروزی می‌افزاید: همچنین اداره‌های صدوروخسارت بیمه‌های اتومبیل ودرمان بیمه آسیا در شهرهای آبادان ،آستارا ، آمل، اراک ، اردبیل ، ارومیه ،اصفهان ،انزلی ، اهواز ، ایلام ، بابل ، بجنورد، بروجرد ،بندرعباس، بوشهر ، بیرجند ، ،تبریز،،تربت حیدریه ، تنکابن ،چالوس ، خرم‌آباد، رشت ، زاهدان ، زنجان، ساری سبزوار ،سمنان ، سنندج، شاهرود ، شهرکرد ،شیراز ، قائم شهر، قزوین ، قم ،کاشان، کرج(مرکزی وخسارت) ، کرمان ، کرمانشاه ، گرگان ، گنبد ،لاهیجان ،مشهد، ،نیشابور،یاسوج، همدان و یزد،روزهای29اسفند سال 1395و دوم،سوم و چهارم فروردین ماه سال 1396 از ساعت 8تا13 آماده ارائه خدمات بیمه‌ای به هموطنان گرامی می‌باشند.

 شعب کشیک شرکت بیمه دانا

اسامی شعب کشیک شرکت بیمه دانا در ایام نوروز سال آینده اعلام شد .
به گزارش روابط عمومی بیمه دانا، این شرکت همچون سال های گذشته به منظور تکریم ارباب رجوع و خدمت رسانی به بیمه گزاران، روز 29 اسفند ماه جاری و اول تا سوم فروردین ماه سال 96 دایر است .
بر اساس این گزارش، بیمه گزاران و خسارت دیدگان احتمالی می توانند برای دریافت خسارات خود به شعب زیر در تهران و شهرستان ها مراجعه کنند .
تهران: شعب آزادی، بیهقی و مجتمع خدمات بیمه ای فردوسی، مشهد: شعب آزادی، آبکوه و احمدآباد، بیرجند، زاهدان، بجنورد، سمنان، شاهرود، تبریز: شعب استاد شهریار و مسجد کبود، زنجان، ارومیه، اردبیل، اصفهان: شعب زاینده رود و نقش جهان، شهرکرد، کرمان، یزد، کاشان، شیراز: شعب سعدی و حافظ، آبادان، اهواز، بوشهر، یاسوج، خلیج فارس، تنکابن، بندر انزلی، ساری، لنگرود، گنبد کاوس، نوشهر،رشت، آمل،گرگان، اراک، ایلام، بروجرد، خرم آباد، ساوه، سنندج،کرمانشاه، همدان، قزوین، کرج: شعب هفت تیر و غدیر .