در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
درود و وقت بخیر و سپاس از وب گاه بسیار خوبتان

 بنده با 42 سال سن و 20 سال سابقه با 20 روز حقوق بازنشسته شده ام در سال 91 ، هم اکنون بلحاظ دریافتی بسیار پایین ، ناچار به اشتغال مجدد هستم ، آیا می توانم درخواست قطع حقوق بازنشستگی و پرداخت ادامه بیمه تا 3 سال با سقف بالاتر از طریق شرکتی که در آن مشغول هستم را داده و پس از 23 سال و 50 سال سن مجدد درخواست بازنشستگی بدهم ؟ و آیا پرداخت سقف بالای بیمه از طرف شرکت تاثیر در محاسبه حقوق بازنشستگی خواهد داشت ؟ ممنون می شوم پاسخ دهید
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
بله شما بعد از بازنشستگی میتوانید اشتغال بکارتان را به شعبه اطلاع دهید وشعبه هم بر اساس حق بیمه جدیدی که بعداز بازنشستگی پرداخت کرده اید وبراساس حق بیمه جدید مجددا بازنشسته شوید اما چنانچه این حق بیمه بعد از بازنشستگی رشد صعودی نسبت به قبل بازنشستگی داشته باشد میانگین پنج سال محاسبه میگردد