در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام،زمان پرداخت دیه به مصدوم حادثه تصادف که دجار اسیب نخاعی شده است ،چه زمانی خواهد بود ؟

چرا کمک شایانی به اینگونه مصدومان برای پرداخت زودتر دیه نمی شود تا پیگیر درمان شوند؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

اولا ارزوی سلامت هرچه زودتر  برای شما دارم

ولی  اتفاقا قوانین متعددی وجود دارد برای حمایت از شما زیراکه معمولا مراحل پزشکی قانونی در سوانح منجر به قطع نخاع طولانی و بعضا تا دوسال هم طول میکشد

ولی قانون گذار به منظور حمایت هرچه سریع تر از مسدومان حوادث رانندگی خوشبختانه قوانین بسیار مفیدی تصویب نموده است

که میتوان بدون حکم دادگاه و در مراحل اولیه تصادف تا سقف ۵۰ درصد دیه تقریبی شمارو از بیمه گر دریافت نمود و مابقی را بعداز قطعی شدن رای دادگاه طبق قانون ۱۵ روزه دریافت نمود