در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (150 امتیاز)
با سلام  - در مورد عمل پولیپ و انحراف بینی ،  آیا از تامین اجتماعی می توان هزینه هایی بابت این عمل دریافت کرد یا خیر ؟ و اگر میتوان ، مبلغ چه میزان است ؟ و باید به کجا مراجعه کرد ؟
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه در مراکز ودرمانگاههای سازمان این عمل انجام بگیرد خیر اما اگر جراحیهایی که در بیمارستانهای سازمان نباشد بر اساس نوع جراحی مبلغی پرداخت میشود