در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام
خون مردگی زیر بستر ناخن انگشت چهارم دست چپ و جرح دامیه بستر ناخن و شکستگی همان بند و ساقط شدن ناخن چقدر دیه اش میشه ممنون
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام

1- خونمردگی منجر به سیاه شدگی 0.03 درصد دیه کامل و کبودی 0.0015 دیه کامل در هر انگشت

2- دامیه انگشت : 0.2 درصد دیه کامل مرد مسلمان

3- شکستگی انگشت از نوع مطلوب : 0.53 و از نوع معیوب 0.66 درصد دیه کامل مرد مسلمان

4- سقوط ناخن معیوب ( دیگر نروید ) یک درصد و مطلوب ( اگر بروید ) 0.5 درصد دیه