در دیه و بیمه خودرو توسط (350 امتیاز)
باسلام وعرض خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز.
میخام بدونم قیمت دیه کامل انسان درماه عادی و درماه حرام چقدره....قیمت ریالیش
باتشکر...
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

دوست عزیز مقدار دیه در سال 95 در ماه های عادی برابر با 190 میلیون تومان و در ماه های حرام برابر با 253.3 میلیون تومان می باشد.

ماههای حرام هجری قمری  :  ذی القعده ،  ذی الحجه ،  محرم و  رجب مطابق با ماده 299 مجازات اسلامی ماههای حرام میباشند.