در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
باسلام

همسر من راننده اتوبوس درون شهری می باشد و 14 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارد ولیکن 8 سال پیش خود را بازخرید کرده و در حال حاضر در شرکت های خصوصی اتوبوس شهری مشغول به کار می باشد و نزدیک به 5 یا 6 سال است که بدون بیمه کارکرده و درحال حاضر از شرکت درخواست نموده تا معرفی نامه جهت بیمه صادر نمایند .

بعد از مراجعه به بیمه گفته شده بیمه خویش فرما صادر می شود و همه حق بیمه با خود ماست سوال من اینجاست که

 1- آیا به این نوع بیمه هم بازنشستگی تعلق می گیرد ؟

2- آیا با توجه به اینکه ایشان بازخرید نمودند 14 سال  بیمه ایشان به حساب سابقه بیمه منظور خواهد شد ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

  1. بله
  2. می توانید از طریق سامانه مشاهده سوابق، سوابق بیمه شوهرتان را مشاهده نمایید.

اطلاعات تکمیلی در :

سوابق بیمه