در سایر توسط (270 امتیاز)
سلام
ببخشید  میشه یک مثال از نهاد عمومی غیردولتی   بزنید ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی از نظر ماده ۵ قانون محاسبات عمومی کشور واحدهای سازمانی مشخصی هستند که با اجازه قانون به منظور انجام وظایف و خدماتی که جنبه عمومی دارد، تشکیل شده و یا می‌شود.

قانون فهرست نهادها و مؤسسات عمومی غیر دولتی مصوب سال ۱۳۷۳٫۰۴٫۲۹ دوره چهارم مجلس شورای اسلامی به ریاست علی‌اکبر ناطق‌نوری  این نهادها را به شرح زیر تعریف نموده است:

  • شهرداریها و شرکتهای تابعه آنان مادام که بیش از ۵۰ درصد سهام و سرمایه آنان متعلق به شهرداری ها باشد
  • بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی
  • هلال احمر
  • کمیته امداد امام خمینی
  • بنیاد شهید انقلاب اسلامی
  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی
  • کمیته ملی المپیک ایران
  • بنیاد پانزده خرداد
  • سازمان تبلیغات اسلامی
  • سازمان تأمین اجتماعی
اطلاعات بیشتر در :