در دیه و بیمه خودرو توسط (7,050 امتیاز)
سلام

آیا سایت بیمه بازار bimebazar برای خرید بیمه معتبر و قانونی است ؟
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
سایت بیمه بازار به عنوان یک بازاریاب اینترنتی فعالیت می کند و بیمه نامه‌ خریداری شده توسط یک نماینده بیمه معتبر صادر خواهد شد. برخی انتقادها از سمت نمایندگان بیمه نسبت به این سایت ها وجود دارد که به دلیل ترس بازماندن از همسوشدن با تغییرات پیش روی فروش بیمه است.

همچنین فروش بیمه سال‌هاست که حتی در کشورهای نه چندان پیشرفته به صورت آنلاین صورت می گیرد.