در دیه و بیمه خودرو توسط (1,110 امتیاز)

بیمه شخص ثالث رانندگان تاکسی اینترنتی مثل اسنپ و‌ تپ سی چه شرایطی باید داشته‌ باشد

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام

با وجود تعداد زیادی از افرادی که از این برنامه ها استفاده میکنن و نوع بیمه نامه های صادرشده  اکثرا خودرو شخصی بوده و  مخصوص بیمه مسافرکشی نیستن و متاسفانه در اینده نزدیک بسیار از این راننده ها بعداز تصادف. دچار مشکلات و متحمل خسارت های مالی زیادی خواهند شد زیراکه بیمه نامه صادر شده با نوع کاربری وسیله نقلیه تناسب ندارد و چون حق بیمه خودرو های شخصی با مسافرکشی متفاوت می باشد درهنگام تصادفات بیمه گر از قاعده نسبی (مبلغ بیمه پرداخت شده ،تقسیم بر مبلغی که باید پرداخت میشد ،ضرب در خسارات وارده)

استفاده خواهد کرد  و متاسفانه مابه التفاوت رو راننده مقصر باید شخصا پرداخت نماید

برای همین به تمام رانندگانی که در این سیستم فعالیت  می کنند توصیه  میشه حتما از بیمه نامه مخصوص مسافرکشی استفاده نماییند