در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام.  سهمیه بیمه گارگران ساختمانی سال95کی اجرایی میشود رفتم بیمه میگن سهمیه نیامده
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام با توجه به اینکه مبلغی از حق بیمه در بیمه کارگران ساختمانی باید از طرف دولت تامین شود تا زمانی که دولت بدهی گذشته خود را به تامین اجتماعی پرداخت نکند و اعتبار جدیدی برای پرداخت تعیین نکند ثبت نامی در این زمینه صورت نمی گیرد