در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)

با عرض سلام خدمت کارشناس محترم

بنده چندی است که بیمه بیکاری دریافت میکنم و احتمالا قرار است به زودی در شرکتی مشغول به کار شوم ،لذا چند سوال،به شرح ذیل، از محضر جنابعالی دارم:

  1. آیا برای قطع بیمه بیکاری و  انجام بیمه جدید،باید به اداره کار گزارش نمایم یا به شعبه بیمه تامین اجتماعی،که از آن حقوق بیکاری دریافت میکنم؟ و یا به هر دو سازمان؟
  2.  آیا اینکار باید شخصا توسط بنده انجام شود ،یا توسط شرکتی که قرار است در آن مشغول بکار شوم،میبایست صورت گیرد؟(به این دلیل این سوال را مطرح کردم که برخی شرکت ها ،در زمانهای خاصی  امور بیمه پرسنل را انجام میدهند و ممکن است اگر توسط  ایشان انجام شود،با تاخیر روبرو گردد)
  3. برای انجام بیمه جدید،چه مدارکی را باید به سازمانهای ذیربط،ارائه نمایم،آیا  نیاز به ارائه قرارداد جدید است یا به مدارک دیگری هم نیاز میباشد؟

با سپاس فراوان

م.م

1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

برای سوال اول و دوم بهتر است خودتان به شعبه و اداره کار مربوطه مراجعه و اقدامات جهت مختومه نمودن بیمه بیکاری انجام دهید

برای ادامه بیمه ، شناسنامه ، کارت ملی، شماره بیمه و شماره کارگاهی که درآن می خواهید مشغول شوید مورد نیاز خواهد بود