در بیمه بیکاری توسط (190 امتیاز)
بنده تا به حال از بیمه بیکاری استفاده نکرده ام در حدود ۲ سالی قبلا سابقه بیمه دارم امسال هم از برج۲ بیمه شدهام تا آخر برج۱۱ هم مشغول به کار بوده ام الان میخوام اقدام کنم برای گرفتن بیمه بیکاری میخوام بدونم اگر بیمه بیکاری بنده دایر شود دیگر نیازی به ریختن پول برای بیمه اختیاری نیست؟ وهمسرم که تحت تکفل بنده بوده ودفترچه بیمه داشته زیر پوشش همچنان باقی میماند یاخیر؟
1 پاسخ
توسط (440 امتیاز)
در صورتیکه بیمه بیکاری شما دایر شود بیمه تامین اجتماعی بیمه شمارا پرداخت می نماید و همس و فرزندان شما نیز شامل بیمه میشوند ولی در خصصوص بیمه بیکاری شرایطی دارد که از کارفرما پیگیری نمائید