در بازنشستگی و مستمری توسط (570 امتیاز)
سلام
در قانون جدید بازنشستگی زنان با ۵۰ سال سن و ۲۰سال سابقه_آیا قانون ۱۱۱تامین اجتماعی همچنان وجود دارد؟؟یا این قانون را هم حذف کردند؟
کسی پاسخ این سوال رو نمیدونه؟؟اگر کسی میدونه لطفا جواب بده متشکرم
1 پاسخ
توسط (330,090 امتیاز)

سلام ماده 111 حذف نشده

شرایط بازنشستگی جدید اعلامی (در صورت تایید و تامین بودجه ) برای زنانی می باشد که مشمول قانون کار نیستند : مثل  کارمندان دانشگاه آزاد یا شهرداری

و  در صورت بازنشستگی بسته به سابقه، حقوق دریافت می نمایند و همچنان مشمول ماده 111 نیز می باشند

شرایط بازنشستگی برای زنان مشمول قانون کار همچنان 42 سال و 20 سال سن می باشد

اطلاعات تکمیلی در:

آیا همچنان قانون بازنشستگی با 42 سال سن و 20 سال سابقه بیمه برای زنان وجود دارد