دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط
شرایط بیمه‌ بدنه ماشین آلات ساختمانی و راهسازی چگونه است
1 پاسخ
توسط (21,980 امتیاز)
بیمه‌ بدنه‌ ماشین‌ آلات‌ ساختمانی‌ - راهسازی‌ مانند لودر، بولدوزر، گریدر، بیل‌ مكانیكی‌، غلطک،تاور كرین‌ ، پوشش‌ مناسبی‌ برای‌ دارندگان‌ و استفاده‌ كنندگان‌ این‌ماشین‌آلات‌ در مقابل‌ خطرات‌ ، تصادم‌ ، سقوط‌ ، پرت‌ شدن‌ ، آتش‌ سوزی‌ ، صاعقه‌ ، انفجار ، سیل‌ ، تندباد ، زلزله‌ و دزدی‌ كامل‌ مورد بیمه‌ خواهد بود.

 این‌ بیمه‌ درمواردی‌ كه‌ ماشین‌ آلات‌ در حال‌ كار یا تعمیر باشد و یا به‌ منظ‌ور بازدید و تمیزكاری‌، پیاده‌ و سوار شود و یا در جایی‌ متوقف‌ باشد، در طول‌ مدت‌ بیمه‌ نافذ خواهد بود.