در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (120 امتیاز)
آیا برای خارج شدن از تحت تکفل بیمه پدر لازم است به همان شعبه مراجعه کرد یا می توان در هر شعبه ای در سراسر کشور درخواست حذف بیمه کرد؟ حضور شخص تحت تکفل کافی است؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام همان شعبه ای که پدرتان پرونده دارد بایستی اقدام نمایید اما مشخص نکردید که آقا یا خانم هستید چنانچه فرزند بیمه شده پسر باشد وبه سن 18سالگی برسد ونامه ادامه تحصیل ارایه ندهد سیستم سازمان بطور خودکار قطع مینماید چنانچه دختر باشید با ارایه شناسنامه دفترچه بیمه شما تایید میشود وشناسنامه نشان دهنده متاهل یا مجرد بودن شما را مشخص میکند اما اگر خودتان جایی مشغول بکار شده اید وباز هم وقت دارید تحت تکلف پدر باشید بایستی برای واریز حق بیمه محل کار خود از پوشش پدر خارج گردید ونیازی به حضور شما نمیباشد پدر یا مادر خودش میتواند به شعبه مراجعه کند ودرخواست خارج شدن شمارواز زیر نظر خودش اعلام کند