در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام.

من دو ماه بیکار بودم. بیمه من  رد نشده. اما تو همین زمان هم بستری شدم.

اول اینکه نمیتونم در ماه بهمن که بیمه من رد نشده، از بیمه استفاده کنم؟ بیمه تامین اجتماعی پرداخت نمیکنه؟

و دوم با توجه به بیکاری من حق بیمه تعلق می گیره؟

و سوم اگه تعلق نمیگیره، میشه خودم حق بیمه رو پرداخت کنم که بیمه من برای بهمن و اسفند و فروردین رد بشه؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
چنانچه حق بیمه شما پرداخت نشده است،نمیتوانید از مزایای آن استفاده کنید.وشخصا هم نمیتوانید حق بیمه گذشته را پرداخت کنید.