در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
سلام سوالی داشتم اگر میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید

 من از شوهرم جداشدم و همراه پدر و مادرم زندگی میکنم پدر م ۶۵سال سن دارد وبیمه هم ندارد توانایی کارکردن راندارد و منزل یا مغازه هم ندارد مستجر میباشد توانایی پرداخت مخارج راندارد خواستم ببینم راهی هست که من حقوق بازنشستگی پدر بزرگم یعنی پدر پدرم راکه حدود بیست ساله فوت کرده را بگیرم پدر بزرگم بازنشسته ژاندارملی بودند ظمنادرحال حاضر مادر بزرگم حقوق ایشان رامیگیرند ایا منهم میتوانم از حقوق ایشان بهرهمند شوم لطفا من راراهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام شما نمی توانید از حقوق بازنشستگی پدربزرگتان استفاده نمایید

بخشنامه جدید تامین اجتماعی در بازماندگان و حقوق بازنشستگی بازماندگان