در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (190 امتیاز)
سلام خسته نباشین من مادر بزرگ ناتنیم که زن دوم پدر بزرگم خدا بیامرز باشه بعد فوت پدر بزرگم 40 روز بعد فوت کرد خاله های نا تنیم اومدن و به مادرم وکالت دادن تا هزینه کفن و دفن از کانون بازنشستگان بگیره که مادرم از ایران رفت قبل رفتنش اون وکالت با يه وکالت تام از خودش به من داد که برم از کانون  هزینه رو بگیرم حالا کانون بازنشستگان نمیده میگه باید خاله های ناتنیت باید بیان بگن که ما بدیم به شما در صورتی که وکالت های من قانونی هستش حالا باید چی کار کنم لطفاً کمک کنید ممنونم؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام طبق قانون ثبت اسناد ماده 77وکالت نامه جز اسناد رسمی میباشد وقانونی میباشدوعدم پذیرفتن آن جرم دارد اما چنانچه موفق به دریافت این مبلغ نمیشوید با اراعه دادخواست در دادگاه علیه کانون مبنی بر نپذیرفتن وکالت نامه را خواستار شوید