در بیمه درمان تکمیلی توسط
بهترین بیمه تکمیلی جهت بیماران سرطانی که جبران هزینه هارا بنماید .
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

سرطان شرایط خاص دارد ، اگر در حال حاضر دارای این بیماری هستید ، خیر نمی توانید از پوشش های هیچ بیمه تکمیلی استفاده نمائید ، ولی اگر منظور شما در آینده می باشد ، تمامی بیمه های عمر وتامین اتیه درونشان این بیمه موجود است و بیمه البرز نیز یک پوشش اختصاصی سرطان دارد که می توانید از آن استفاده نمائید.