در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
با سلام حضور محترم استاد

من کارمند دانشگاه آزاد هستم . می خواهم با 20 سال سابقه کار خود را بازخرید کنم . بیمه تامین اجتماعی هستم . 2 سال هم خدمت سربازی دارم . سنم 42 سال است . اگر یک شرکت خصوصی بزنم با عنوان مدیر عامل چه عدد و رقمی را باید به عنوان حق بیمه پرداخت کنم تا حداکثر میزان بازنشستگی را بگیرم ؟

طبق محاسبه من سن بیمه من 22 سال است . در سال 1404 30 سال تمام است . ان شاء الله . حال باید بدانم 2 سال آخر چقدر بیمه بدهم که حداکثر حقوق بازنشستگی در ردیف مدیران ارشد در مورد من هم صدق کند ؟

از جوابهای خوب و ارزشمند شما در سایت بهره بردم . متشکرم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام

میزان حقوق اعلامی و واریزی به سازمان تامین اجتماعی نهایتا 7برابر حداقل قانون کار می باشد.