در دیه و بیمه خودرو توسط (260 امتیاز)
سلام
در تصادف با ماشین دچار شکستگی های متعدد شدم با توجه به طولانی شدن روند درمان و عفونی شدن مزمن استخوان دچار مشکلات روحی و افسردگی شدم.
ایا دیه به صدمات روحی هم تعلق میگیره یا نه؟
اگه آره نحوه محاسبه آن به چه صورت است؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
نمایش از نو توسط
باسلام.درمورد صدمات روحی وافسردگی ناشی از جرم دیه مشخصی در قانون تعین نگردیده ولی
در خصوص وضعيت ديه عوارض يك جنايت مثل كم خوابي و ناراحتي هاي عصبي و همچنين ديه بيماري هايي مثل صرع، پاركينسون، آلزايمر و افسردگي و ...گفت: به تمام اين موارد بسته به شدت صدمه وارده ارش تعلق مي گيرد.
    طبق ماده ۴۴۴ قانون مجازات اسلامي هر جنايتي كه موجب زوال عقل شود ديه كامل دارد و اگر موجب نقصان آن شود ارش دارد.ارش، نوعي ديه است كه ميزان آن در قانون نيامده و مبلغ آن توسط كارشناس پزشكي قانوني تعيين مي شود.