در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید. پدر بنده در ده سال گذشته یک سال پرداخت حق بیمه را داشته و دارای ده سال سابقه است اما از حدود دو سال پیش دیگه پرداخت نکرده بود تا تا ریخ ۲۸ آذرماه ۹۵ که دوباره خودش رو بیمه اختیاری کرد و حق بیمه ۳ ماه رو پرداخت .

اما متاسفانه در تاریخ ۷ بهمن ۹۵ دچار سکته مغزی شدند و الان هم در بیمارستان هستند حالا میخواستم راهنمایی کنید به توجه به اینکه در ده سال گذشته یک سال رو پرداخت کرده اما در سال جاری حدود ۳۸روز پرداخت رو قبل از سکته داشته است ما میتونیم برای بیمه از کار افتادگی اقدام کنیم یا به حل دیگه ای وجود داره؟؟؟ممنون
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

انشالا که حالشون خوب بشه و نیاز به از کارافتادگی نداشته باشند

ولی در صورت عدم بهبود و تشخیص پزشک معالج مبنی بر از کارافتادگی کلی ( بالای 66 درصد) امکان استفاده از  ازکارافتادگی با میزان سنوات پرداخت وجود دارد