در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام شغل من در کمیته استانی سخت وزیان آور شناخته شده است 25 سال سابقه بیمه پردازی وبالای 50 سال سن دارم 12 سال در شغل تایید شده سخت و زیان اور بوده ام

 درخواست بازنشستگی به تامین اجتماعی دادهام محل خدمت من معدن وکارخانه سیلیس در طبس بوده که این معدن در طبس واقع شده ودفتر مرکزی آن در اصفهان است

من از طریق دفتر مرکزی در سال 75 استخدام ومحل خدمت من کارخانه ومعدن تعیین گردیده ودر آنجا تا پایان 87 در شغل سخت وزیان آور بوده ام و در طول این سالها شرکت حق بیمه من را در شغل فوق در شعبه 5 اصفهان پرداخت کرده وکارگران محلی را در شعبه طبس وتامین اجتماعی همین موضوع را بهانه کرده واز تکمیل فرم 5 وتطبیق عناوین شغلی خودداری کرده واینجانب را حائز شزایط بزای بازنشستگی سخت وزیان آور ندانسته چه باید بکنم  با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام عنوان شغلی که در لیست بیمه برایتان واریز شده با عنوان شغلی که در فرم سخت وزیان آور تایید شده، یکی باشدنمیتواند تایید نکند بخاطر اینکه لیستها رو با عنوان شغلی پذیرفته یعنی نام شغلتان که هر ماهه به شعبه واریز شده مورد تایید بوده وماده39هم اعمال شده اما چنانچه عنوان شغلی که در لیست رد شده با فرم سخت وزیان آور یکی نباشد تایید نکردن سازمان درست است