در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
سلام.با سابقه 21 سال سابقه،بیکاری میگیرم،سنم55سال میباشد،دریافتی فعلی بیمه بیکاریم حدود900/000 هزار تومان ماهانه برایم مقررکردند تامدت زمانی ک سنم به60سال برسد،آیا در سن 60سالگی اتوماتیک باز نشسته میشوم،

لطفا بفرمائید در آنزمان،انشااله باسابقه25سال وباتوجه به دریافتی فعلی....با چه مبلغ ماهانه باز نشست میشوم....ممنون
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
چنانچه اتمام دریافت بیمه بیکاری شما مصادف با شروع زمان بازنشستگی شما باشد،از طرف شعبه بیمه به سمت تکمیل مدارک برای بازنشستگی هدایت خواهیدشد.ولی بابت میزان دریافتی شما بستگی به افزایشات حقوق در سالهای آینده خواهد داشت.