در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)

با سلام. مادرم 2 ماه پیش تصادف کرده و بعد از شکایت پزشکی قانونی موارد زیر را در برگه مربوطه نوشته است ، و برای فروردین 96 قرار معاینه مجدد تعیین کرده است. خواهشمندم میزان مبلغ تقریبی دیه را بفرمایید.

متن نامه پزشکی قانونی:

  1. کبودی وسیع در حال جذب در کناره داخلی آرنج چپ
  2.  کبودب در حال جذب و جراحت در حال بهبودی در روی پای راست (حارصه)
  3.  کبودی در حال جذب در خلف زانوی چپ
  4.  خراشیدگی های ریز در حال بهبودی در انگشتان دست چپ(معادل یک حارصه دست)
  5.  شکستگی در شاخه فوقانی استخوان عانه ای چپ
  6. شکستگی بدون جابجایی در بخش فوقانی استخوان بازوی راست
  7. شکستگی در بخش تحتانی استخوان زند اعلی در مچ دست راست که در اتاق عمل و با میخ ارتوپدی فیکس شده است.
  8. دررفتگی خلفی در مفصل شانه راست
  9. عصب آگزیزایف شانه راست آسیب دیده و فرد قادر به بلند کردن و حرکت دادن شانه راست خود نمی باشد.

در ضمن حکم دادگاه چه وقت صادر می شود و چه زمان بیمه دیه را پرداخت خواهد کرد. با تشکر از حضرتعالی

1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
باسلام تا زمانی که نتیجه نهایی ونظریه کامل پزشکی قانونی ودرصدر صدمات وارده در نظریه پزشکی قانونی قید نشده باشد نمیتوان مقدار دیه را طبق جدولتعین مقدار دیه مشخص نمود..
ددرخصوص زمان صدور حکم هم باید بعرض بسرسانمکه بعد انجام تحتحقیقات مقدماتی وصدور کیفر خواست از دادسرا دادگاه اقدام به صدور حکم مینماید که بعد از قطعیت رای توسط شرکت بیمه درصورت داشتن بیمه شخص ثالث بیمه پرداخت میشود.درغیر این صورت شخص مقصر ملزم به پرداخت دیه خواهد بود