در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (360 امتیاز)
نحوه محاسبه نوبتکاری نگهبانانی که بصورت 12 24 کار میکنند به چه صورت میباشد؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
باسلام

به استناد ماده 56 قانون کار ، کارگری که در طول ماه به طور نوبتی کار می کند و نوبتهای کاری کارگر اگر در صبح و عصر باشد 10 درصد و چنانچه در صبح و عصر و شب باشد 15 درصد و چنانچه در صبح و شب و یا عصر شب نوبتکاری باشد 22/5 درصد علاوه بر مزد به عنوان فوق العاده نوبت کاری دریافت خواهد کرد و به استناد ماده 57 قانون کار ؛ کار نوبتی ممکن است در شبانه روز از 8 ساعت و در طول هفته از44 ساعت تجاوز نماید لکن جمع ساعات در طول 4 هفته متوالی نباید بیشتر از 176 ساعت باشد.