در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)

سلام
بنده ماشینی خریدم که ۴سال تخفیف ثالث داره و چند روز دیگه بیمه اش تموم میشه!
از طرفی چندماه پیش ماشین قبلیمو فروختم با ۷سال تخفیف!
ماشین قبلی سند و پلاک به اسم من نبوده، فقط بیمه به اسم من بوده!

  1. امکان داره تخفیفات قبلی رو روی بیمه نامه ماشین جدید اعمال و تجمیعش کنم؟
  2.  اگر امکان تجمیع نباشه و فقط بتونم ۷سال تخفیف قبلی رو روی این ماشین اعمال کنم، تکلیف این بیمه نامه که داره تموم میشه و به اسم یه نفر دیگه است، چی میشه؟

سوالات مشابه رو نگاه کردم، نتونستم جواب بگیرم!
در صورت آری بودن جواب، چه شرکت های بیمه ای انجام میدن این کار رو؟
چون شنیدم اکثر بیمه ها انجام نمیدن!
۳. در صورت منفی بودن پاسخ، اگر بنده دارای ۱۲ سال تخفیف بیمه باشم، میتونم نصف این مدت رو روی یک خودرو دیگه منتقل کنم یا صرفا تا ۸ سال تخفیف ثبت میشه؟
ممنون میشم با رعایت بندها و توضیح کافی پاسخ بدین

1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
امکان انتقال از یک خودرو به خودروی دیگر که تابع شرایط قانونی است، وجود دارد ولی امکان تجمیع هنوز وجود ندارد.