در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (7,050 امتیاز)
سلام

آیا سازمان تامین اجتماعی دولتی است؟
1 پاسخ
توسط (1,160 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

سازمان تامین اجتماعی یک موسسه عمومی غیردولتی است.

طبق قانون خدمات کشوری دستگاههای اجرایی شامل وزارتخانه ها ، شرکتهای دولتی ، موسسات دولتی ، موسسات عمومی غیر دولتی و نهادهایی است که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است .

وجه تشابه موسسات عمومی غیردولتی با سایر دستگاههای اجرایی اینست که همگی طبق قانون ایجاد میشوند و تفاوت آنها با سایر دستگاهها اینست که بودجه موسسات عمومی غیردولتی توسط دولت تامین نمیشود بلکه توسط خود دستگاه تامین میشود البته دولت به ازای هر بیمه شده معادل سه درصد دستمزد بیمه پردازی را بعنوان کمک دولت اختصاص میدهد