در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (150 امتیاز)
من در سالهای 86تا 91 در فروشگاه کار میکردم ولی صاحبکار برخلاف قول برایم بیمه رد نکرده، آیا میتوان بیمه آن سالها را خرید؟
1 پاسخ
توسط (1,160 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

امكان خريد سوابق بيمه در قانون تامين اجتماعي پيش بيني نشده است ليكن افراديكه مدعي اشتغال در كارگاهي هستند كه كارفرما ليست و حق بيمه آنان  را ارسال و پرداخت نكرده ميتوانند جهت ايجاد سابقه به روشهاي زير اقدام كنند

اول مراجعه به شعبه تامين اجتماعي مربوطه و تكميل فرم ادعاي سابقه

دوم مراجعه به هياتهاي تشخيص ادارات كار مربوطه و تقاضاي اعمال ماده ١٤٨ قانون كار

پس از احراز سابقه به يكي از دو روش فوق حق بيمه از كارفرما مطالبه و سوابق ايجاد خواهد شد