در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس های محترم من داخل تصادف استخوان درشت نی پام که زیر زانو هست شکست که با ۳عدد پین استخوان رو فیکس کردن بعد چند ماه پین ها کشیدن بعد از کشیدن پین داخل گزارش  ام آر ای گفته شد که راباط acl بر اثر ضربه پاره شده و بعد از عمل پیوند رباط الان میخوام بدونم بعد از این ۳ عمل که شامل گذاشتن پین و کشیدن پین و پیوند رباط انجام شده چند درصد دیه تعلق میگیره، با سپاس
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

دیه شگستگی پای شما اگر بطور مطلوب بهبود پیدا کند ۸ درصد و بطور نامطلوب۱۰ درصد دیه کامل و بابت پارگی رباط و پلاتین شما هم ارش تعیین خواهد شد