در سازمان تامین اجتماعی توسط
آدرس و تلفن کانون بازنشستگان در ساری رو می خواستم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
نشانی نمایندگی کانون بازنشستگان در استان مازندران تلفن همراه تلفن ثابت شهرستان
ساری ، خیابان امیر مازندرانی ، روبروی فرمانداری ، عبوری ۶ ۰۹۱۱۱۵۸۸۷۰۹ ۳۳۳۶۴۰۹۵ ساری
قائم شهر ، خیابان ساری ، جنب مسجد صبوری ۰۹۱۱۲۲۳۶۴۶۲ ۴۲۰۳۹۹۴۳ قائم شهر
بابل ، خیابان طالقانی ، جنب اداره بازرگانی ۰۹۱۱۱۰۹۰۲۹۵ ۳۲۲۰۸۳۲۲ بابل
آمل ، خیابان امام رضا ، رضوان ۴ ، جنب بانک مسکن ۰۹۱۱۳۰۰۹۳۹۶ ۴۴۱۵۰۶۳۰ آمل
چالوس ، پاساژ قائم ۰۹۱۹۱۱۰۳۳۹۴ ۵۲۲۲۴۱۳۰ چالوس
نوشهر ۰۹۱۱۳۹۵۴۳۵۹ ۵۲۳۳۵۷۵۶ نوشهر
بابلسر ۰۹۱۱۱۱۲۸۵۵۲ ۳۵۲۸۷۳۰۰ بابلسر
بهشهر ۰۹۱۱۲۵۷۴۸۳۴ ۳۴۵۶۱۹۶۶ بهشهر
شیرگاه ، حاجی آباد ، جنب حسینیه ۰۹۱۱۱۲۸۹۸۷۸ ۴۲۴۴۵۶۲۷ شیرگاه
زیراب ، میدان امام ، جنب داروخانه حکیم ، ساختمان پزشکان ۰۹۱۱۳۲۶۴۰۳۶ زیراب
پل سفید ۰۹۱۱۳۲۴۰۱۳۳ ۴۲۴۲۴۱۰۱ پل سفید
نور ، خیابان ناطق نوری ، کوچه نور ۷ ۰۹۱۱۱۱۳۸۹۱۲ ۴۴۵۲۰۷۹۹ نور
تنکابن ، بلوار شهید شیرودی ، بعد از بانک رفاه کارگران ۰۹۱۱۸۹۱۴۰۸۴ ۵۴۲۸۲۹۳۰ تنکابن
رامسر ، خیابان دانش آموز ، کوچه شهید ناصح ۰۹۱۱۳۹۱۸۱۳۹ ۵۵۲۲۵۸۰۲ رامسر
جویبار ، خیابان امام ۰۹۱۱۱۵۱۳۴۳۹ ۴۲۵۳۳۴۷۶ جویبار
محمودآباد ، خیابان آیت اله بروجردی ، کوچه شهید رمضانی ۰۹۱۱۲۵۴۲۷۰۶ ۴۴۷۳۰۱۰۷ محمودآباد
فریدونکنار ، خیابان شهدا ، شهرداری سابق ۰۹۱۱۱۱۱۹۹۶۸ ۳۵۶۵۲۵۰۶ فریدونکنار
گلوگاه ، خیابان پهلوان ، ساختمان علی صدر ۰۹۱۱۱۵۷۲۵۱۲ ۳۴۶۶۸۱۷۲ گلوگاه
نکا ، خیابان علمیه ۰۹۱۱۳۵۵۱۰۸۰ ۳۴۷۴۶۶۲۷ نکا
عباس آباد ، روبروی شهرداری ۰۹۱۱۳۹۲۴۲۳۴ ۵۴۶۲۰۲۵۱ عباس آباد
رستمکلا ، خیابان شهید رجایی ۰۹۱۱۱۵۶۳۹۳۷ ۳۴۶۳۴۲۴۰ رستمکلا
سورک ، خیابان امام ، جنب بانک صادرات ۰۹۱۱۱۵۵۴۴۳۵ ۳۳۸۸۴۶۶۲ سورک