در سازمان تامین اجتماعی توسط
آدرس و تلفن مرکز طب کار در قم رو می خواستم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

الف- مراکز تخصصی طب کار

  1.  مرکز تخصصی طب کار سپهر با مسئولیت فنی آقای دکتر علیرضا بهمن آبادی متخصص طب کار به آدرس:قم،میدان سعیدی،خ فرهنگ،کوچه شهید زرین اقبال،پلاک ٩٥ ، تلفن ٣٦٦٢٨٥٩١ و تلفکس : ٣٦٧٠٦٥٦٢
  2. مرکز تخصصی طب کار دکتر بهاء الدینی با مسئولیت خانم دکتر لیلاسادات بهاءالدینی متخصص طب کار به ادرس:قم،خ جمهوری،نبش بلوار شهیدان محمودنژاد،ک ٥٠ ، ساختمان الهیه،واحد ٨ تلفن:٣٢٨٩٤٢٦٣ فکس:٣٢٨٩٥٢١٠

ب - مرکز طب کار در قالب مطب

  •  دکتر بنفشه زربافی --میدان سعیدی،خ هفتم تیر،کوچه یک،ساختمان رازی،طبقه دوم،واحد  -تلفن:٣٦٥٠٥٣٧٠

پ- شرکت خدمات طب کار

  •  سلامت گستران طب کار -- ٣٠ متری هنرستان،کوچه ٦ ،پلاک ٢٢ ،روبروی مسجد فاطمه الزهرا- دکتر محمود هدایتی- تلفن:٣٧٧٣٩٩١٤

ج- مرکز طب کار دولتی

  •  مرکز بهداشتی درمانی مسجد جامع با مسئولیت فنی خانم دکتر بنفشه زربافی متخصص طب کار به آدرس:خ ٥٥ متری عمار یاسر،ک ١٥ ، تلفن: ٣٧٧٢٢٥٤٤ و ٣٧٧٢٢٥١١

د- پزشکان عمومی دارای مجوز معاینات سلامت شغلی

  1.  دکتر سیدمحمدرضا پورمحمدمرادی -- باجک ٣ ،خ فرهنگستان،ابتدای خ نیلوفر، تلفن:٣٧٥٠٠٥٧١
  2. دکتر وحید کلهری --میدان سعیدی ، بلوار نیروی هوایی ، جنب بانک ملت ، پلاک ١٤ واحد یک تلفن: ٣٦٦٢٧٣٦١- ٣٦٦٤٨٥٧٤
  3. دکتر وحید گرامی -- میدان سعیدی ، بلوار نیروی هوایی ، جنب بانک ملت ، پلاک ١٤ واحد یک تلفن: ٣٦٦٢٧٣٦١- ٣٦٦٤٨٥٧٤
  4. دکتر علیرضا مینوئی -- شگوهیه، میدان مخابرات-تلفن:٣٣٣٤٢٤١٤

  طب کار طرف قرارداد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور

  1. قم مرکز تخصصی طب کار دکتر سپهر دکتر علیرضا بهمن آبادی قم: میدان سعیدی، خ فرهنگ، کوچه زرین اقبال، پلاك 95 ،طبقه زیرزمین 36706562 025 09122106735
  2. قم مرکز تخصصی طب کاردکتر بهاء الدینی دکتر لیلا السادات بهاء الدینی قم:خیابان جمهوری-نبش کوچه 1/50-ساختمان الهیه- واحد8 328942263 025 09123515123