در سازمان تامین اجتماعی توسط
آدرس و تلفن مرکز طب کار در شیراز رو می خواستم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

مرکز طب کار در شیراز

  • درمانگاه نادر کاظمی
    دکتر فرداد احمد زاده ( متخصص طب کار )
    ارائه خدمات طب کار
    شیراز – میدان ولیعصر – درمانگاه نادر کاظمی
  • مرکز تخصصی طب کارصنعت طب ایده آل
    دکتر سعیدی متخصص طب  کار
    ومهندس موسوی
    ارائه خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای وطب کار
    بلوار نصر – روبروی مدرسه نابینایان 73112710
  • مرکز تخصصی طب کار دکتر شمسی زاده
    دکتر شمسی زاده ( متخصص طب کار )
    ارائه خدمات طب کار
    بلوار امیر کبیر- حدفاصل چهار راه سرباز-شرکت نفت طبقه اول ایران خودرو  07118293552 و 07118393551

  • مرکز تخصصی طب کارپارسیان

    دکتر حمید رضا سررشته دار یزدی ( متخصص طب کار )
    ارائه خدمات طب کار
    چهار راه پیرنیا ( میدان گلستان ) ابتدای بلوار 7 تنان – جنب نمایندگی صنایع ( 7316051

  • شرکت ایمین راد کار

    خانم مهندس زارع
    ارائه خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای
    چهار راره هوا برد – ابتدای بلوار استقلا ل (زرهی ) _ بعد از بریدگی اول648866

  • شرکت ایمن پایش فارس

    مهندس فخر
    ارائه خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای
    خیابان هدایت غربی – حد فاصل 20 متری سینما سعدی وفلسطین – شماره 164تلفن 233649

  • شر کت ایمن طب زاگرس

    مهندس عباس مختار زاده
    ارائه خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای
    شهرک استقلال – خیابان تلاش –کوچه چهار - پلاک 38 تلفن 6202387آقای منوچهر مختار زاده -09177180130 -0917090858

  • شرکت مبتکران برتر اهورا

    مهندس دهقان
    ارائه خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای
    خیابان پوستچی – روبروی مخابرات ابوذر – ساختمان اهورا طبقه پنجم واحد 1

  • شرکت ایمن کیا صنعت

    مهندس سروستانی
    ارائه خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای
    خیابان معدل غربی پلاک 216- ساختمان نصر 235715

  • شرکت ارمان محیط پاک ایرانیان

    مهندس پروانه رضائی
    ارائه خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای
    خیابان داریوش مجتمع تجاری شهر تلفن 235862

  • شرکت ایمن کیا صنعت زاگرس

    مهندس امین صفر پور
    ارائه خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای
    آباده – خیابان مطهر

  • شرکت ایراهستان

    مهندس حامد دلفروز
    ارائه خمدات مهندسی بهداشت حرفه ای
    لار – شهر قدیم محله ولیعصر کوچه شهید ناصر غلامی

  طب کار طرف قرارداد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور

  • شیراز مرکز تخصصی طب کاردکتر شمسی زاده دکتر شهروز شمسی زاده شیراز: بلوار امیرکبیر، نرسیده به چهارراه سرباز، طبقه فوقانی نمایندگی ایران خودرو 38393551 071 09177120717

  •  مرکز تخصصی طب کار سلامت کاران پردیس جنوب
    دکتر افشین قیدی شیراز: بلوار باهنر، تقاطع باهنر جنوبی، جنب درمانگاه پردیس 38242905 071 09171313102

  •  شیراز مرکز تخصصی طب کار شرکت صنعت طب ایده آل
    دکتر حسین سعیدی
    شیراز:کلبه سعدی، ابتدای بلوار نصر، روبروی مدرسه نابینایان، نبش کوچه 48-شرکت
    صنعت طب ایده آل

  •  شیراز مرکز تخصصی طب کار ایرانیان دکترفرداد احمدزاده شیراز: بلوار شهید چمران(ابیوردی)روبروی استخر انقلاب نبش کوچه 19 36279949 071 09173157963

  • شیراز مرکز تخصصی طب کار پارسیان دکتر حمیدرضا سررشته دار یزدی شیراز:میدان گلستان، ابتدای بلوار هفت تنان، جنب دفتر اسنادرسمی 106 37316051 071 09173100489