در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام .ازمایشات ماده 90 تامین اجتماعی ایا تست اعتیادم داخلشون هست؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)

سلام اگر منظور شما آزمایشات بدو استخدام و برای دریافت دقترچه بیمه است:
اجزاء معاینات پیش از استخدام عبارتند از:
معاینات پزشکی قبل از استخدام شامل بررسی وضعیت سلامت عمومی و بررسی توانائی­های عملکرد فرد با توجه به سابقه طبی، تاریخچه شغلی و معاینه بالینی.

اقدامات تشخیصی قبل از استخدام:

  •  اودیومتری (شنوایی سنجی)
  •  اپتومتری (بینایی سنجی)
  •  الکتروکاردیوگرافی (نوارقلب)
  •  رادیوگرافی قفسه سینه و سایر گرافیهای لازم بر اساس نوع شغل
  •  بررسی بیوشیمیایی خون
  •  آزمایش تجزیه ادرار
  •  تست‌های سرولوژیک
  •  آزمون‌های روانشناسی
  •  بررسی عملکرد کار ریه از طریق اسپیرومتری و یا روش‌های مورد نیاز دیگر
  •  برآورد توانائی‌های فیزیکی و روانی لازم برای انجام شغل مورد نظر
  •  بررسی میزان تطابق موجود بین نیازهای فیزیکی شغل مورد نظر و توانائی‌های فیزیکی-روحی فرد متقاضی

بر اساس قانون، كارفرمايان بايد كاركنان خود را قبل از استخدام تحت معاينات پزشكي قرار داده و وضعيت مناسب آن‌ها را براي انجام وظايف شغلي  مشخص نمايند.
سازمان تامين اجتماعي به عنوان بزرگترين سازمان بيمه گر در كشور ،  ابلاغيه‌ای منتشر نموده كه در آن ضمن تاكيد بر انجام اين معاينات در مراكز مجاز، رويه‌ای را مشخص كرده كه بر اساس آن چنانچه فرد در شغل مناسبي از نظر پزشكي به كار گمارده نشده باشد غرامت سازمان تامين اجتماعي از كارفرما بر اساس ماده 50 #قانون_تامين_اجتماعي اخذ خواهد شد.