در بیمه روستایی و عشایر توسط (360 امتیاز)
با سلام

نحوه محاسبه بیمه روستاییان  و عشایر چجوریه؟

 اگه الان سطح 5 رو تا 24 سال دیگه  بزنم و از 24 سال به بعد سطحم رو تا 8 ببرم بالا  تو نحوه محاسبه مستمری تاثیر زیادی  داره یا از سال 10 به بعد سطح رو ببرم بالا؟؟؟؟

چون میگن واسه محاسبه مستمری دو سال آخر رو حساب می کنن

ممنون
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
با سلام نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی و مستمری بازماندگان در صندوق بیمه روستاییان و عشایر » یک سی ام میانگین درآمد مبنای محاسبه حق بیمه ظرف دو سال آخر پرداخت هر منطقه ضرب در سنوات پرداخت حق بیمه .     البته یادآور میشوم که افزایش سطح به راحتی امکان پذیر نیست و هر سال تنها یک سطح درآمدی میتوان افزایش داد. و اگر شخصی پله پایین انتخاب کند و دچار از کار افتادگی و یا فوت نماید بطبع حقوق کمتری عاید خود و خانواده میگردد.  موفق باشید.