در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام.

آیا بیمه قبل از رای قطعی دادگاه میتواند دیه افراد شخص ثالث رو پرداخت کنه.

چون رای صادر شده ولی مابه دلیل زندان دادن به راننده مقصر اعتراض گذاشتیم رو پرونده ولی هنوز رای قطعی صادر نشده.

مگه طبق قانون ماده۳۶ بیمه بدون رای دادگاه میتواند پرداخت کنه. چون من رفتم بیمه گفتند نمیشه حتما باید رای قطعی صادر بشه درصورتی که دیه افراد رو دادگاه مشخص کرده.چون دیه افراد اگه به سال جدید موکول شود با توجه به فوتی در پرونده هست دیه افزایش پیدا میکند.ما دچار پرداخت شخصی میشویم که در توانمان نیست .باید چکار کنیم.ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورتی که شما فقط از جنبه عمومی جرم(زندانی راننده مقصر) اعتراض زده باشید اون حکم برای بیمه قطعی  وقابل اجرا می باشد و در صورتی که تاخیری در پرداخت انجام دهد خود بیمه مسول جبران مابه التفادت ناشی از افزایش دیه از شال۹۵ به۹۶ خواهد بود