در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام دوباره. ممنونم از زمانی که میگذارین. من جواب یکی از سوالاتم رو دریافت نکردم. سوالم این بود که آیا میشه همزمان هم بیمه تامین اجتماعی بود، هم نیروهای مسلح یا ممنوعه?
ممنون
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،خیر همزمان دو بیمه تامین اجتماعی و نیروی مسلح را نمیتوانید داشته باشید.فقط داشتن هر کدام از این بیمه ها چه تامین اجتماعی و چه نیروی مسلح با بیمه عمر است که منافاتی ندارد و هر فرد همزمان میتواند این دو را باهم داشته باشد.