در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
درود یکی از دوستانم بر اثر سانحه تصادف با اتومبیل دیگری فوت نموده الان دیه فوت ایشان را از راننده مقصر از طریق بیمه نامه ان مطالبه کردند که در شرف کارهای اداری ان هستند اتومبیل مرحوم نیز بیمه شخص ثالث دارد ایا خانواده ایشان میتوانند  از بیمه خودشان نیز دیه دریافت کنند سپاسگزارم
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خیر طبق ایین نامه۶۷ امکانش نیست بعد از دریافت دیه از قسمت بیمه شخص ثالث مقصز  از قسمت بیمه حوادث راننده مسبب حادثه استفاده کرد