در دیه و بیمه خودرو توسط (230 امتیاز)
سلام در تسادف دونفر مقصر هستن بنده هکمی زدن ومن اعتراظ کردم درحاله برسی است کمسیون مشهد ولی دادگاه پرونده را فرستاده بیمه آرمان میگم پرونده درحاله برسی چه جوری حکم اصلی دحال برسی ومیگن هکم اصلی بیاد به بیمه دانا میفرستیم انجوری میشه آرمان ودانا پرونده درست کردن میگن دوتا فوتی دارد باید بره بیمه میشه از هردو بیمه استفاده کرد گولم نزنند بیسوادم؟مهمه راهنمای
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
سلام

سوال شما خیلی میهم و غیر شفاف. و بدون جزئیات می باشد لطفا دقیقتر بپرسید تا به جواب دقیق خودتون برسین