در بیمه درمان تکمیلی توسط (120 امتیاز)
مثلا من میخواهم برج 12 یک بیمه تکمیلی ثبت‌نام کنم بعد بیمه گر به من میگه باید از برج 8پول بیمه رو باید پرداخت کنید این کار درست است خواهش مند راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

ممکنه که شما وسط یه قرارداد داری وارد میشی که تاریخ شروع مشخصی داره.

شما باید بدونی که تاریخ شروع و پایان قراردادت چه تاریخی هست؟

اگه شما وسط قرارداد داری اضافه میشی،آیا هزینه های قبلی شمارو پوشش میده؟

آیا برای شما دوره انتظار داره،یا بهتون پوشش میدن؟

در کل شما باید تاریخ شروع و پایان قرارداد رو بدونی و یه کارت بیمه تکمیلی با تاریخ شروع و پایان قرارداد ازش دریافت کنی.

در غیر اینصورت عضو نشین.