در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
با سلام من بچه هایم را در بیمه عمر پاسارگاد عضو کردم وماهانه برای هر یک مبلغ ۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال معادل صد هزار تومان به مدت یک سال ست پرداخت می کنم می خواستم بدانم که ایا یک بیمه عمر دیگر با همین مبلغ از بیمه ملت بگیرم یا همین مبلغ را دویست هزار تومان بکنم با صرفه است
5 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و عرض ادب.

معمولا میگن همه تخم مرغ ها رو در یک سبد نگذارین،یا همه پول تون رو در یک جیب نگذارین.

ولی چون در این قسمت،صحبت سود و منفعت هست،ترجیحا حق بیمه همون بیمه نامه رو افزایش بدین به نفع شماست.