در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام
بنده حدود 7 سال سابقه بیمه دارم . در این شرکت که مشغول به کار هستم از خرداد 95 بیمه من رد شده و قرارداد تا فروردین 96 به اتمام میرسه . شرکت تصمیم گرفته از پرسنل هر کدام 100 میلیون سفته دریافت کنه ؛ و در صورت امضا نکردن قرارداد تمدید نمیشه . بنده زیر بار این امر نرفتم و احتمالا قراردادم تمدید نمیشه ؛ میخوام بدونم میتونم از فروردین تا پیدا کردن کار بیمه بیکاری استفاده کنم . شرایط رو توضیح دهید
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه قرارداد شما به پایان برسد و حداقل دارای شش ماه سابقه کار در این شرکت باشید میتوانید با قرارداد و نامه عدم نیاز به واحد بیمه بیکاری اداره کار مراجعه نمائید و نسبت به برقراری مزایای بیمه بیکاری اقدام نمائید.