در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
از حقوق بازنشستگی من دو درصد طبق ماده 89 کسر می شود سوالم این است که اگر این دو درصد برای بازماندگان است اینجانب که نه فرزند دارم و هم اینکه زن هستم و بعد از من از مستمری بازنشستگی من کسی استفاده نخواهد کرد چرا باید  از حقوقم دو درصد کسر شود .

با تقدیم احترام آرمینه نظریان
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام از حقوق همه مستمری بگیران دو درصد کسر میشود وآنهم به خاطر درمان میباشد نه چیز دیگری