در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

اگر شخصی بیمه عمر داشته باشه و بر اثر ایست قلبی در خارج از ایران فوت کند ،ایا شامل غرامت بیمه عمر خواهد شد یا خیر؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

فوت بیمه شده در هر نقطه از جهان که اتفاق بیفته باید یک گواهی و تاییدیه از سفارت و یا کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در همان کشور  برای شرکت بیمه در ایران صادر بشه و قابل دریافت غرامت فوت و پیگیری می باشد.