در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام. محاسبه دیه بر اساس نامه پزشک قانونی چقدر میشود ؟در ماه حرام اتفاق افتاد

ضایعات بدون عیب التیام یافت

ارش بند اول 2.25% از دیه کامل

ارش بند دوم 1%از دیه کامل

ارش بند سوم4%از دیه کامل

ارش بند پنجم 2% از دیه کامل

ارش بند ششم4%از دیه کامل

ارش بند هفتم 4% از دیه کامل

ارش بند هشتم0.5% از دیه کامل

سایر ضایعات واجد دیه مقدر هستند

این گزارش پزشک قانونیه.میخواستم بدونم دیه چه مقدار تعلق میگیرد؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای محاسبه آنلاین دیه می تونید از محاسبه گر آنلاین بیمه استفاده نمایید:

محاسبه آنلاین مبلغ دیه

در ضمن

چنانچه حادثه رانندگی و فوت زیان دیده هر دو در ماه‌های حرام اتفاق افتد، بر اساس قانون مجازات اسلامی، میزان دیه یک سوم بیشتر از ماه‌های عادی خواهد بود.

 افزایش دیه در ماه حرام فقط برای فوت در شرایط فوق می باشد.

محاسبه دیه ماه حرام

هر آنچه باید درباره قانون دیه بدانیم