در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (680 امتیاز)
سلام
من تازه شروع کردم و  بیمه و مشاغل ازاد پرداخت میکنم  برای بهمن و اسفند هم دوماه رو یکجا پرداخت کردم
 خواستم ببینم مال فروردین1396 رو کی باید پرداخت کنم؟؟
ایا می تونم 20 اسفند اقدام کنم؟؟؟؟؟؟؟

اگر پرداخت نکنم چی میشه

آخرین فرصت حداقل و حداکثر چند روز هست؟؟؟ ؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

برای پرداخت بیمه مشاغل ازاد از آخرین پرداخت به مدت 3 ماه فرصت دارید و بهتره فیش رو قبل از ماه پرداخت کنید به استثنای سال جدید

برای فروردین با توجه به اینکه تغییر نرخ ها توسط شورای عالی کار اعلام می شود بهتر است فیش پس از 15 فروردین دریافت شود تا نرخ ها ثبت شده و بدهکار نمایند